Meny

Bageri

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar. 

Tårtor

Här ser du våra klassiska tårtor som bakas varje dag. Saknar du din favorit? Hör av dig till oss så ska vi försöka ordna det!

Vi behöver ta emot beställningar minst två dagar i förväg. Om ni har speciella önskemål gällande allergier eller annat så går det bra att meddela oss detta så ska vi försöka lösa det.

Vid bildtårtor tillkommer det 200 kr. Vid text tillkommer det 30 kr.

Specialtårtor

Det finns en tårta för varje tillfälle. Födelsedagsfest, barnkalas, barndop, student, bröllop och andra högtidliga tillfällen. Nedan kan ni se olika alternativ som våra kära kunder beställt tidigare. Klickar på bilderna för att se större version. Ni kanske inte hittar något som passar er? Vi bakar gärna en tårta helt enligt era instruktioner. Vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose era önskemål och göra tårtan till festens höjdpunkt.

Pris & Beställning;
Beställning av figurtårta bör göras en vecka i förväg men självklart får ni kontakta oss även vid kort varsel så gör vi så gott vi kan. Priset beror på förutom storlek även tidsåtgång, därav är det svårt att ge exakt pris. Vanligtvis brukar det kosta mellan 60 – 80 kr per bit.

Beställning av bildtårta bör göras 2-3 dagar i förväg. En extra kostnad på 200kr tillkommer alltid vid beställning av bildtårta.

Smörgåstårtor

Här kan du se lite bilder på våra fantastiska smörgåstårtor. Vi gör dem i olika storlekar och helt enligt era önskemål. Vanliga sorter som dem flesta väljer är lax/räkor, ost/skinka/räkor och rostbiff. Vill ni så kan ni välja själv kombinera olika pålägg.

I varje tårta så finns det förutom påläggen även grädde, rostad lök, paprikapulver och senap.

Konditori pallas

Vi behöver din beställning senast kl 15:00 dagen innan avhämtning. Datum och tid för avhämtning måste skrivas. För beställning samma dag vänligen ring oss på 08 - 87 12 17.

Det är viktigt att ni fyller i samtliga rutor korrekt. Vi kan ibland behöva kontakta er för att förtydliga beställning.

Glöm inte att skriva beställningen så detaljerat som möjligt. Har du alleriger eller andra önskemål måste du uppge det här.

Specialtårtor, bildtårtor eller annat som vi inte gör varje dag behöver beställas några dagar i förväg. Vänligen kontakta oss och stäm av tiden.

Beställning